Начало / Новини / Английски език с онлайн платформа – защо не?

Английски език с онлайн платформа – защо не?

Съвременният човек е все повече в движение и все по-постоянно свързан с интернет. Лаптопи, таблети и смартфони – устройствата от настоящето ни дават възможност да работим, комуникираме и учим докато пътуваме, което естествено има своите предимства и недостатъци. Дали положителните или отрицателните страни надделяват е субективна оценка на всеки поотделно, а специално за сферата на чуждоезиковото обучение съвети може да почерпите от статията на школата за обучение по английски език English World Academy, която ви представяме по-долу.

Новите технологии и интернет навлязоха толкова много в живота ни, че вече е немислимо да правим каквото и да е било, без да го засвидетелстваме в мрежата или обратно: някои от нещата, които вършихме на физически носител, станаха доста по-лесни за изпълнение онлайн. Същото, както сигурно се досещате, се проявява и в сферата на чуждоезиковото обучение. Навярно много от вас са се пробвали, още ползват или се замислят дали да не си помогнат с учене на английски език с онлайн платформа. Ако имате известни колебания, възможно е следващите ни разсъждения да ви помогнат да решите кой е вашия начин.

Изрично ви представяме и някои предимства, и някои недостатъци на този метод на учене, защото не искаме да ви ангажираме с личното си мнение, а и в крайна сметка, както и да искате да учите, похвално е, че все пак го правите.

  1. ЗА ученето на английски език с онлайн платформа, защото е лесно. Повечето такива платформи са изключително прости – като интерфейс – но понякога и като знания, така че за един абсолютно начинаещ идеята е просто супер!;
  2. ПРОТИВ ученето на английски с платформа, защото самоконтролът не е присъща за всеки черта. За разлика от присъствието на учителя, учебната среда и съкурсистите, платформата няма как да ви повлияе или мотивира да си седнете на бюрото и да четете, когато не сте в настроение или ви мързи;
  3. Абсолютно ЗА, защото повечето от тези платформи са безплатни и със спестените пари можете да си купите речници, полезна литература за първите ви четива на английски език и т.н.;

Още ЗА и ПРОТИВ онлайн обучението по английски на сайта на English World Academy

За лаптоп фен

Вижте също

Apple очаква да продаде 5.68 млн. МАС през първите три месеца на 2015

Apple-prodazhbi-hardware
Apple приходи от продажби

Apple е продала над 5,5 милиона Mac-ове за последното тримесечие на 2014, според последният си доклад за приходи от продажби. Анализаторите смятат, че Apple ще продаде нови 5,68 милиона Mac-ове през първото тримесечие на 2015, което като цифра е малко под предварителните оценки, но все пак е ръст спрямо последния отчетен период.

С 5,5 милиона продадени бройки през изминалото тримесечие, Apple запазва добрите си позиции през годината.

За сравнение, през първото тримесечие на 2014 Apple отчита продадени 4,8 милиона Mac бройки, което представлява с 14 процента ръст.

Apple-prodazhbi-hardware-broj
Брой продадени устройства на Apple

По отношение на продажбите на хардуер, Mac-овете осигуряват сериозна възможност за растеж на Apple. Iphone и IPad са завладели пазара и са лидери в продуктовите категории, които представляват. Продуктовата линия на Mac до момента не е успяла да доминира в съответната своя категория по начина, по който мобилните устройства на Apple се справят с пазарната си конкуренция.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *