Начало / Новини / Apple очаква да продаде 5.68 млн. МАС през първите три месеца на 2015

Apple очаква да продаде 5.68 млн. МАС през първите три месеца на 2015

Apple-prodazhbi-hardware
Apple приходи от продажби

Apple е продала над 5,5 милиона Mac-ове за последното тримесечие на 2014, според последният си доклад за приходи от продажби. Анализаторите смятат, че Apple ще продаде нови 5,68 милиона Mac-ове през първото тримесечие на 2015, което като цифра е малко под предварителните оценки, но все пак е ръст спрямо последния отчетен период.

С 5,5 милиона продадени бройки през изминалото тримесечие, Apple запазва добрите си позиции през годината.

За сравнение, през първото тримесечие на 2014 Apple отчита продадени 4,8 милиона Mac бройки, което представлява с 14 процента ръст.

Apple-prodazhbi-hardware-broj
Брой продадени устройства на Apple

По отношение на продажбите на хардуер, Mac-овете осигуряват сериозна възможност за растеж на Apple. Iphone и IPad са завладели пазара и са лидери в продуктовите категории, които представляват. Продуктовата линия на Mac до момента не е успяла да доминира в съответната своя категория по начина, по който мобилните устройства на Apple се справят с пазарната си конкуренция.

 

За лаптоп фен

Вижте също

Нов проект на водещият български сайт за лаптопи – laptop.bg

nov-proekt-laptopmediaТези дни научихме, че водещият български сайт-магазин за лаптопи – laptop.bg, е стартирал нов проект от началото на тази година – http://laptopmedia.com/. Колегите от лаптоп.бг са доказали, че знаят и могат да извеждат идеите си до успешен модел, и сме сигурни, че и тази инициатива ще последва другите онлайн проекти на компанията.

Интересното е, че новият сайт е на английски, така че е основателно да се предположи, че фирмата разширява аудиторията си и може би се насочва към глобалния пазар на мобилни устройства. Плановете на екипа са новата платформа да обхваща всички направления на потребителската електроника, и ние сме сигурни, че хората зад лаптоп.бг ще се справят добре с нелеката задача. Доказателство за това е и фактът, че при все, че LaptopMedia.com е все още в “бета” тестинг и е онлайн от броени дни, материали от сайта вече са били цитирани от утвърдени световни медии като GSMarena, Notebookcheck, PocketNow, NDTV и т.н.

Въпреки, че новият интернет сайт се явява в известна степен конкуренция на laptopi24.info, ние с удоволствие ще приемем предизикателството и ще пожелаем на екипа спорна и успешна работа по новия проект, а на всички потребители с интереси в областта на мобилните устройства да намират все повече полезна и широкообхватна информация по любината тема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *