Какви изненади е подготвила тайванската компания Acer на своите привърженици?

Компаниите, които произвеждат технологично издържани лаптопи несъмнено непрекъснато се конкурират с нови и нови идеи, които предлагат на потребителите. Разнообразието е такова, че ако човек действително се колебае към коя марка да се отправи би било доста сложно да избере от пръв поглед. Визията на новите лаптопи е впечатляваща, но дали можем да сме убедени, че вътре има това, което да улесни максимално нашата работа? Производители като Acer предлагат усъвършенстване на своите модели. Това всъщност е и практика, която много компании използват, за да бъдат атрактивни и разбира се да предлагат нещо ново на своите клиенти. Вижте тук https://plasico.bg/лаптопи-acer обновените еко лаптопи с марка Ейсър.
Няма как компании като Acer да заложат единствено на производството на лаптопи. Днес тенденциите на IT компаниите е да обхванат максимален брой потребители като предложат иновативни продукти, като акцентират на високата производителност и технически характеристики. В този ред на мисли и това да се измайстори най-съвременния и модерен лаптоп също е част от внедряването на иновации. Последните години марката Ейсър наистина впечатлява с това как успява умело да завладее висок потребителски интерес. Това се дължи на преносими компютри Acer, които са усъвършенствани до такава степен, че наистина изпитваме недоумение, как в това устройство могат да бъдат побрани толкова много екстри.
За да е интересен и претъпкан с технологии един лаптоп е подложен на редица тестове. В това отношение тайванската компания наистина подлага на нечовешки такива новите модели лаптопи. Така тяхната прецизност, устойчивост и функционалност може да бъда на ниво, което да отговори на цената, която се иска за определен модел. Знаем, че клиенти има както за скъпите, така и за евтините модели лаптопи. На практика покупката на такава специализирана техника си има причина. Дали търсите за работа или пък за домашна употреба това ще ви насочи към подходящия модел Ейсър. Деловите хора предпочитат елегантни машини, които да показват на партньорите си. За тях е въпрос на престиж да работят на последен модел скъп компютър, който да предлага страшно много възможности за работа. Геймърските модели се отличават с малко повече грубост на визията, но също са толкова технологично усъвършенствани, че да бъдат на ниво и да покажат възможностите при големи турнири.
Acer е водещ фактор в предложенията за преносими компютри от ново поколение. Не бива да си мислите, че това са някакви капризи на модерното общество. Необходимостта от съвършената техника се определя от иновативните и съвременни нужди на бизнеса и отделната личност. Ейсър е изборът, който разумният потребител предпочита.

чети нататък -->

чети нататък »

Английски език с онлайн платформа – защо не?

Съвременният човек е все повече в движение и все по-постоянно свързан с интернет. Лаптопи, таблети и смартфони – устройствата от настоящето ни дават възможност да работим, комуникираме и учим докато пътуваме, което естествено има своите предимства и недостатъци. Дали положителните или отрицателните страни надделяват е субективна оценка на всеки поотделно, а специално за сферата на чуждоезиковото обучение съвети може да почерпите от статията на школата за обучение по английски език English World Academy, която ви представяме по-долу.

чети нататък -->

чети нататък »

Уеб камера може да бъде ползвана за шпионаж

Дори обикновената уебкамера може да бъде използвана за шпионаж, вижте как!

shpionska-kameraНе ви трябва да използвате джаджи за професионалисти, за да притежавате качествена, ваша собствена скрита камера, помагаща ви да направите перфектния шпионаж. Понякога и една обикновена и наглед клиширана вещ може да ви бъде от голяма помощ във вашето начинание. Като например уеб камерата, която сте си монтирали на компютъра, за да провеждате онлайн разговори с приятели и близки, или за бизнес разговори. Вече има такива модели камери, които са едновременно скрити камери и уеб такива. Ето най-разпространените скрити камери топ 10

чети нататък -->

чети нататък »

Acer Aspire R13 стартира битката за годината при 2-в-1 лаптопите

Acer_aspire_R13_convertibleТази година определено ще бъде посветена на 2-в-1 устройствата. Продажбите на традиционните таблети са след поредица силни години започват да намаляват, и в това няма нищо изненадващо. Очевидно потребителите, които си търсят нов лаптоп, предпочитат да получат максималното за парите си, а не да се ограничават с „лимитирано“ откъм възможности за употреба мобилно устройство. Просто всички очакват, че лаптопите 2-в-1 (с двойно предназначение, наричани още хибридни лаптопи) ще бъдат по-полезни от конвенционалните отделни таблет и лаптоп, при по-добра цена. 

чети нататък -->

чети нататък »

Нов проект на водещият български сайт за лаптопи – laptop.bg

nov-proekt-laptopmediaТези дни научихме, че водещият български сайт-магазин за лаптопи – laptop.bg, е стартирал нов проект от началото на тази година – http://laptopmedia.com/. Колегите от лаптоп.бг са доказали, че знаят и могат да извеждат идеите си до успешен модел, и сме сигурни, че и тази инициатива ще последва другите онлайн проекти на компанията.

чети нататък -->

чети нататък »

Apple очаква да продаде 5.68 млн. МАС през първите три месеца на 2015

Apple-prodazhbi-hardware
Apple приходи от продажби

Apple е продала над 5,5 милиона Mac-ове за последното тримесечие на 2014, според последният си доклад за приходи от продажби. Анализаторите смятат, че Apple ще продаде нови 5,68 милиона Mac-ове през първото тримесечие на 2015, което като цифра е малко под предварителните оценки, но все пак е ръст спрямо последния отчетен период.

чети нататък -->

чети нататък »

Toshiba Portege M400 – преглед и характеристики

Общи данни и спецификация на Toshiba Portege M400:
Цена като нов (при пускането през 2006 г.): от 2 500 лв. нагоре в зависимост от конкретната модификация
Цена на конкретния екземпляр втора употреба (в момента): 750 лв.
Тип: Таблет
Операционна система: MS Windows XP Tablet PC Edition, конкретния е тестван с Windows Vista и Windows 7
CPU type: Intel Pentium CentrinoDuo T2400, 1.83 GHz, 2 MB L2 cache
BUS speed: 667 MHz
RAM: 2 GB DDR2 SDRAM – 667 MHz
Физически размери: ширина: 29,5см, дълбочина: 25см, височина затворен: 4,3см
Тегло: ~2 кг
Екран: 12.1”
Резолюция на екрана: конкретния модел 1400х1050, има и 1024х768
Видео карта: Intel Graphics Media Accelerator 950
HDD: 80 GB Serial ATA, 5400 RPM
Свързаност: 802.11a/b/g, Bluetooth, Gigabit LAN, modem
Оптично у-во: DVD-RW
Основни I/O портове: 3хUSB, 6in1 card reader, 1x IEEE1394, 1xVGA – 15 pin D-Sub, 1xType II PC Card slot
Прикачена снимка

чети нататък -->

чети нататък »